Hoppa till sidans innehåll

Spela badminton


Bokningssystemet BKC har finns tillgängligt via en Web-sida som du kommer åt via en dator och även som en app som du kan ladda ner till din mobiltelefon.

Appen – Badminton Carlskrona finns där du hämtar andra appar, du laddar ner till din mobiltelefon, via denna kan du sedan:

  • Boka
  • Betala
  • Checka-in

När du skall spela badminton i hallen på Rosenholm.

Första gången du använder appen/websidan måste du registrera dig genom att skapa ett konto, detta görs en gång sedan har appen/websidan alla uppgifter den behöver för att du snabbt och smidigt skall kunna boka banor i fortsättningen. Tänk på att ange ditt mobilnummer så fungerar det enkelt att betala med Swish

Vi rekommenderar att du installerar appen för att kunna checka-in på ett enkelt sätt när du väl kommer till hallen.

Kort instruktion för appen:

  1. Välj tid som du vill boka bana genom att Sök tider, Välj bana, Välj tid du vill spela, När du valt BOKA.
  2. Under tilläggsprodukter väljer du hur du vill betala, det finns lite olika varianter att välja mellan. När du valt BOKA.
  3. Sedan är det dags att betala - Butik, via Nästa – välj betalsätt. Tänk på att alla på planen måste ha en giltig biljett, det går utmärkt att betala för flera via appen/webben.
  4. Det finns möjlighet att välja att betala med kontokort eller med swish, Betala och slutför.
  5. När du sedan kommer till Badmintonhallen är det viktigt att du via appen Checkin, här aktiverar du din biljett när du börjar att spela.

Boka bana och köpa biljetter kan man göra innan man kommer till hallen så är det bara att checka in när man är på plats.

För att spela badminton hos Badminton Carlskrona behöver alla personer betala för sin speltid. En speltid ger rätt att för en person spela 1 timme på valfri ledig bana som bokas via App/Webb. Spelar du ofta kan du köpa ett rabatthäfte eller teckna ett av våra spelkort. Aktuella priser finns i app/webb.

Har du några frågor, skicka mail till: This is a mailto link

 

Uppdaterad: 22 AUG 2018 08:12 Skribent: Karolina Söderlind

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
NKT Arena Karlskrona, Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0768867100, 0768867100
E-post: This is a mailto link

Se all info