Hoppa till sidans innehåll

BKC Motionsserie 2021-22

08 AUG 2021 17:16
BKC motionsserie arrangeras av Badminton Carlskrona och genomförs som spel i divisioner. Varje lag består av 2-5 spelare. En lagmatch består av en dubbel och 2 singlar.
  • Skapad: 08 AUG 2021 17:16

2020-21 blev tyvärr avbruten pga. Corona pandemin så vi gör en omstart nu till hösten. Detta gör att vi redan har 21 lag anmälda men det finns utrymme för några lag till.

Spelkvällar är måndagar och/eller tisdagar mellan kl. 20:00 – 22:00 i badmintonhallen på NKT Arena Karlskrona. Exakt vilka dagar det blir beror på antalet anmälda lag samt rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Måndag den 6:e september är avsedd för träning samt information inför stundande säsong. Detaljerat spelschema, dagar och tider delges samtliga lag i samband med detta datum. Seriespelet startar den 13:e september och avslutas under april eller maj. Resultatet från säsongen 2019-20 ligger till grund för divisionsindelning, dvs nya lag börjar i lägsta divisionen.

Avgiften är 2500 kronor per lag och samtliga lagmedlemmar måste vara medlemmar i BKC. Medlemsavgiften är 50 kronor/person. Medlemskapet ger förutom möjlighet att delta i motionsserien även rabatt på träningstid och möjlighet att köpa spelkort. Som registrerad deltagare i Motionsserien får du också 30% rabatt på spelkort. Ett spelkort gäller för 12 månader och ger dig möjlighet att spela så mycket badminton du önskar (banreservation kan tillkomma). Köp av spelkort till rabatterat pris görs på http://spelkort.bkc.se.

Anmälan görs via följande länk senast den 27:e augusti: http://motionsserien.bkc.se

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till This is a mailto link

Skribent: Mikael Svahn
E-post: This is a mailto link

 

BokaBana

BadmintonStart

Vuxenkurser

 


 Partners

 

 

Affärsverken

 

 Roxtec

 

 

Ravnbö

 


 Sponsorer

 

eye do

 

BLT Sydöstran

   

ICA

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info