Hoppa till sidans innehåll

Årets klubbtävling närmar sig

05 MAR 2020 18:29
Ni misssar väl inte att anmäla er till årets klubbtävling First Hotel C4 Cup i Kristianstad 2-3 Maj.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2020 18:29

Helgen den 2–3 maj är det nu åter dags för vår årliga klubbtävling i Kristianstad. Förra året var det en väldigt lyckad helg både idrottsligt men främst för den fina gemenskapen som vi bkc áre hade.

Upplägget kommer att bli väldigt likt förra året med övernattning på närliggande skola och frukost och lunch som kommer att serveras till oss på arenan. Nytt för i år är dock att vi har skolan bokad redan från fredag kväll så att vi får en extra natt tillsammans och samtidigt slipper köra så tidigt på lördag morgon.

 

First Hotel C4 cup har alla åldersklasser, även nybörjarklasser och D klass för motionärer ifall det finns spelsugna föräldrar, allt under ett och samma tak. Under dessa dagar försöker vi hålla ihop gruppen på läktaren, peppa och hejja på varandra under och mellan matcherna. Vi kommer att ha med oss en BKC flagga på läktaren så vi syns.

 

Då nästan alla huvudtränarna och många assisterande tränare samt flera föräldrar till barn som tävlat mycket följer med så kommer det finnas många att fråga och som kan hjälpa till med både coaching och annan tävlingsinfo. Ett superbra tillfälle för er som inte varit ute och tävlat så mycket och en fantastik möjlighet till er föräldrar som känner er osäkra på hur det funkar i tävlingssammanhang.

 BKC kommer att stå för alla kostnaderna från det att vi kommer fram (övernattning, frukost och lunch både lördag och söndag samt för middag på lördagskvällen som vi beställer och får levererat till arenan). Detta blir ett perfekt tillfälle för oss att umgås och ha roligt både på och utanför banan.

 Vi tänker att vi samåker i bilar ner på fredagseftermiddagen/kvällen (exakta tider kommer lite längre fram) och vi bjuder då också på lite kvällsmat på skolan.

 

2 viktiga datum

15 Mars – tills dess önskar vi få in er anmälan. Detta för planering av t.ex mat och boende. Anmälan görs via mail till anna.malmberg123@gmail

13 April – sista datum för tävlingsanmälan som görs via vår hemsida www.bkc.se under  Tävla -> Tävlingsanmälan.

Anmäl gärna direkt på tävlingsanmälan när ni vet att ni ska delta, önskemål från arrangören är att vi löpande skickar in tävlingsanmälan.

 

Har du frågor eller funderingar går de bra att ringa eller maila mig

Mvh,

Anna Malmberg 0709-614753 This is a mailto link

Skribent: Mikael Held
Epost: Adressen Gömd

 

BokaBana

BadmintonStart

Vuxenkurser

 


 Partners

 

 

Affärsverken

 

 Roxtec

 

 

Ravnbö

 


 Sponsorer

 

eye do

 

BLT Sydöstran

   

ICA

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info