Hoppa till sidans innehåll

Klubbtävling First Hotel C4 Cup 2022

25 MAR 2022 09:41
Helgen den 30 april-1 maj är det nu åter dags för vår klubbtävling i Kristianstad. 2019 hade vi en väldigt lyckad helg både idrottsligt men främst för den fina gemenskapen som vi bkc áre skapade tillsammans.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2022 09:41

Upplägget kommer att bli väldigt likt det förra med en övernattning på en närliggande skola. Frukost kommer vi i år att äta på First Hotel som har gångavstånd från både skola och hallen. Lunch kommer att likt sist serveras till oss på arenan.

First Hotel C4 cup har alla åldersklasser, även nybörjarklasser och D klass för motionärer ifall det finns spelsugna föräldrar, allt under ett och samma tak. Under dessa dagar försöker vi hålla ihop gruppen på läktaren, peppa och heja på varandra under och mellan matcherna. Vi kommer att ha med oss en BKC flagga på läktaren så vi syns😊

Då alla huvudtränarna, många assisterande tränare samt flera föräldrar till barn som tävlat mycket följer med så kommer det finnas många att fråga och som kan hjälpa till med både coaching och annan tävlingsinfo. Ett superbra tillfälle för er som inte varit ute och tävlat så mycket och en fantastik möjlighet till er föräldrar som känner er osäkra på hur det funkar i tävlingssammanhang.

BKC kommer att bjuda våra aktiva på boendet och alla måltider. Övriga (föräldrar och syskon) bjuder klubben på boendet men man får betala en uppskattad peng för självkostnadspris för måltiderna.

Lunch + Middag (lördag)

Frukost + Lunch (söndag)

Vi kommer att samåka i bilar ner på lördagsmorgonen, exakta tider kommer lite längre fram. Är det någon som behöver skjuts så bara hojta. Detta blir ett perfekt tillfälle för oss att umgås och ha roligt både på och utanför banan!

Anmälan

11 April – detta är sista datum för tävlingsanmälan som görs via vår hemsida www.bkc.se under  Tävla -> Tävlingsanmälan. Efter sista anmälningsdag kommer en enkät gå ut angående hur många som vill ha boende och mat från varje familj.

Anmäl gärna så snart ni vet att ni ska delta, önskemål från arrangören att vi löpande skickar in tävlingsanmälan.

 Har du frågor eller funderingar går de bra att ringa eller maila mig

Mvh,

Anna Malmberg 0709-614753, This is a mailto link

Skribent: Mikael Held
E-post: Adressen Gömd

 

BokaBana

BadmintonStart

Vuxenkurser

 


 Partners

 

 

Affärsverken

 

 Roxtec

 

 

Ravnbö

 


 Sponsorer

 

eye do

 

BLT Sydöstran

   

ICA

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info