Hoppa till sidans innehåll

Summering Östersjöspelen 2021

08 NOV 2021 19:39
Då fick vi äntligen chansen att återigen bjuda in till ett nytt Östersjöspel.
  • Uppdaterad: 08 NOV 2021 19:39

Frågan inför årets turnering var hur senaste årets pandemi skulle påverka antalet deltagare. Hade många slutat, eller var det fler som var mer sugen än någonsin att börja spela igen?
Glädjande nog visade det sig att intresset var fortsatt stort. Med 193 deltagare från 22 olika klubbar var det inte långt ifrån deltagarrekordet från 2019.

Även detta år var vi stolta att kunna erbjuda bonusomgångar i ungdomsklasserna så fler får spela mer. Visserligen har vi med en egen hall andra förutsättningar än många andra klubbar, men för de föreningar som har förutsättningarna är detta något som varit roligt om fler kunde ta efter och som vi tror hade främjat badmintonsporten. Visst, det blir lite extra jobb kring lottning och tidsättning. Men att se ungdomarnas besvikelse gå över i ren glädje när de frågar om hen spelat färdigt för man inte kom top 2 i poolen och det slutar med ibland upp till ytterligare 2-3 macther är värt det lilla extra jobb det tar att fixa.

Nytt för i år var D klass och att vi la om spelschemat så att fokus under Söndagen blev på nybörjarklasser samt dubbel/mix för seniorer. Visserligen fick vissa spela många matcher under lördagen, men vi lyckades med detta undvika låsningar när samma spelare skulle spela i olika klasser och kunde hålla tider förhållande vis bra både Lördag och Söndag. Var egentligen bara sista 1-2h på Söndagen som det började tunnas ut i hallen. Men fram till dessa var det ett härligt och bra tryck i hallen.

Så stort tack till alla er funtionärer, spelare och andra besökare som gjorde detta till en superhärlig helg!

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år.


E-post: Adressen Gömd

 

BokaBana

BadmintonStart

Vuxenkurser

 


 Partners

 

 

Affärsverken

 

 Roxtec

 

 

Ravnbö

 


 Sponsorer

 

eye do

 

BLT Sydöstran

   

ICA

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info