Hoppa till sidans innehåll

Motionsserie


BKC Motionsserie arrangeras av Badminton Carlskrona och genomförs som spel i divisioner. Varje lag består av 2-5 spelare. En lagmatch består av en dubbel och 2 singlar. 

Spelkvällar är måndagar och/eller tisdagar mellan kl. 20:00 – 22:00 i badmintonhallen på NKT Arena Karlskrona. Exakt vilka dagar det blir beror på antalet anmälda lag.

Måndag den 5:e september är avsedd för träning samt information inför stundande säsong. Detaljerat spelschema, dagar och tider delges samtliga lag i samband med detta datum. Seriespelet startar den 12:e september och avslutas under april eller maj. Resultatet från säsongen 2021-22 ligger till grund för divisionsindelning men det kan även förekomma kvalspel under v35-v36 för att få en korrekt divisionsindelning.

Anmälan 

Anmälan för säsong 2022-23 görs på https://forms.gle/2yFbJQYYpy33bP7L6

Spelschema och resultat för slutspelet

Spelschema, resultat och aktuella tabeller hittar ni på följande länk: https://ligaspel.se/badminton-carlskrona/motionsserien/

Regler

Regler (ej uppdaterade för 22-23) finns på https://ligaspel.se/badminton-carlskrona/motionsserien/info/.

Avgift

Avgiften är 3000 kronor per lag och det är inget krav på medlemskap i BKC. Som registrerad deltagare i Motionsserien får man också 30% rabatt på Årskort Badminton om det köps innan 2022-11-01 (har du redan ett årskort så förlängs tiden med 12 månader). Rabattkod för registrerade spelare erhålls efter att fakturan till motionsserien är betald.

Lagavgiften faktureras under september månad.

Avbryta deltagande

Om ett serielag avbryter sitt deltagande i seriespelet stryks laget för vidare spel och aktuell tabellställning räknas om.

Tidigare inbetald spelavgift är förverkad, återbetalas EJ.

Uppdaterad: 26 AUG 2018 21:53 Skribent: Mikael Svahn

 

BokaBana

BadmintonStart

Vuxenkurser

 


 Partners

 

 

Affärsverken

 

 Roxtec

 

 

Ravnbö

 


 Sponsorer

 

eye do

 

BLT Sydöstran

   

ICA

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info