Hoppa till sidans innehåll

Föräldrautbildning


Vid olika aktiviteter under terminernas gång så försöker föreningen samla föräldrarna för en kortare information och/eller utbildning. Häng gärna på dessa, det är värdefullt både för oss och er.

 

Vi rekommenderar starkt att alla våra föräldrar klickar sig in på SISU:s intro till sin nya tränarutbildning. Speciellt om ens barn har funderingar på att börja tävla, eller kanske redan gör det. 

 

Denna intro ger er en överblick över vad en idrottsförening faktiskt är och mot vilka värden den bör jobba. Vi tycker att denna ligger helt i linje med hur vi försöker bygga och utveckla Badminton Carlskrona. Därför tror vi att det är otroligt positivt om våra föräldrar också får en förståelse för hur vi vill jobba.

 

Med sina korta videoklipp och mindre textstycken är den väldigt lätt att ta sig genom. Den kommer vara värdefull för alla föräldrar, oavsett om ni råkar bli ”badmintonföräldrar”, idrottsföräldrar eller föräldrar till barn utan aktiviteter. Följ länken för att komma till denna Intro som vi valt att använda som föräldrautbildning:

 

https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/sisuiu/tranare/pw/Introduktionsutbildning-for-tranare/ 

 

Idrott och det sammanhang som era barn får genom sin aktivitet är dock så otroligt viktigt på många vis, så vi hoppas alla föräldrar jobbar för att alla barn ska hitta minst en aktivitet/ett sammanhang där barnen kan utvecklas i och förhoppningsvis få känna rörelseglädje i.

Uppdaterad: 05 NOV 2019 14:03 Skribent: Emelie Fabbeke
E-post: Adressen Gömd

 

BokaBana

BadmintonStart

Vuxenkurser

 


 Partners

 

 

Affärsverken

 

 Roxtec

 

 

Ravnbö

 


 Sponsorer

 

eye do

 

BLT Sydöstran

   

ICA

Postadress:
BK Carlskrona - Badminton
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info